Культура Фото

Представники програми «Вивіски» розробили яскравий макет для крамниці солодощів

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Цьогоріч взимку спеціалісти програми «Вивіски» розробили макет для крамниці «Бджілка», що розташована на вулиці П.Орлика, 7.

Хоча вулиця знаходиться зовсім неподалік від історичного центру, вона забудована здебільшого сучасними спорудами. Тож проект мав відповідати динамічному настрою цієї відносно короткої вулиці й при цьому привертати увагу споживачів, як постійних, так і нових, пише Teple Misto.

У цьому випадку задача для проектування була непроста: заклад розташований у підвальному приміщенні, а також має два входи. Та не дивлячись на це, було спроектовано вивіску згідно з гайдлайном Івано-Франківська.

Сусіди закладу також у процесі заміни вивісок на нові за проектами різних підрядників, з чого команда програми «Вивіски» дуже тішиться.

Макет вирішили зробити лаконічним та сучасним. Простий шрифт вивіски доповнили графічною ідентифікацією назви закладу та зобразили бджілку. Крім того, нова вивіска містить лише необхідну інформацію, без зайвого візуального та сенсового перевантаження.

Читайте: Тут може бути ваша реклама або Чи зникають у Франківську “страшні” вивіски

Вивіска виконана у вигляді окремих об’ємних літер на суцільному каркасі, тобто літери прикріплені на каркас безпосередньо при вході. Тож вивіска не перекриває фасад, дає чітке та лаконічне повідомлення, не відволікаючи увагу споживача на підкладку або декоративні елементи.

Завдяки контрасту світлих літер і темнішого фасаду читається легко і ще здалека. Для зручності ідентифікації закладу вивіска дублюється, адже він розташований на куті будинку, відповідно входи до нього розміщені з різних боків і мають бути позначені. Такий виняток прописаний у положенні про розміщення вивісок в Івано-Франківську, адже є логічним для комунікації.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.