Спорт

Команди Футбольної академії Прикарпаття стартували в чемпіонатах (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Цієї неділі дві команди ФА Прикарпаття – U-19 та U-17 (FAPF Junior) – провели виїзні поєдинки в рамках дорослих чемпіонатів області та району, повідомляє Репортер з посиланням на пресслужбу Академії.

Команди Футбольної Академії Прикарпаття стартували_1

Гравці ФА Прикарпаття U-17 (FAPF Junior) провели виїзний матч проти ФК Крихівці. У рамках першого туру чемпіонату Івано-Франківського району (Група D) «зелено-жовтим» не вдалось вибороти очки. Поєдинок завершився з рахунком 3:0, на користь господарів.

Команди Футбольної Академії Прикарпаття стартували_2

Пропустили гол у першому таймі. У другій половині гри, попри створені моменти, також не змогли забити. Щодо суперника, то це досвідчена команда. А ми тільки розпочинаємо у дорослому футболі. Наразі у нас багато новачків. Для прикладу, декілька днів тому дозаявили юнаків з Дніпра та Хмельницького. Тому потрібен час, аби зігратись. Зробимо висновки й готуватимемось до 2 туру, – каже головний тренер команди Богдан Шпирка.

Читайте: Футбольна академія Прикарпаття запрошує юнаків на перегляд

 

Команди Футбольної Академії Прикарпаття стартували_3

Стартували у Першості області й гравці ФА Прикарпаття U-19. Перший тур «зелено-жовті» зіграли на виїзді проти команди з Галича. Здобути очки у цьому поєдинку франківцям не вдалось. Після фінального свистка арбітра на табло 1:0.

Команди Футбольної Академії Прикарпаття стартували_4

Погодні умови не сприяли видовищному футболу. Не дивлячись на в’язкий стан газону, нам вдавалось контролювати м’яч і в цьому компоненті гри ми переважати суперника. Перша половина матчу була практично за нами, а от у другій половині при стандартному положенні в 30 метрах від наших воріт гравець діагональною передачею знайшов голову свого партнера, який прицільно влучив у ближній кут наших воріт. Після пропущеного голу, досить активно почали включатись у відбір. Створили декілька хороших гольових моментів. Проте, реалізувати їх не зуміли, – прокоментував поєдинок головний тренер команди Володимир Салій.

Читайте: У Франківську стартував відбір до Футбольної Академії «Прикарпаття» (ВІДЕО)

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.