Спорт

У Франківську стартував відбір до Футбольної Академії «Прикарпаття» (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В Івано-Франківську стартував відбір до Футбольної Академії «Прикарпаття». Близько 80 хлопців, як з Франківська, так і з інших областей України приїхали, аби спробувати власні сили та пробитися у великий спорт.

Про це йдеться у сюжеті Каналу 402, пише Репортер.

Андрій Рунян вже втретє приходить на відбір. Каже, тренується і дуже мріє сюди потрапити, бо Академія відкриває великі можливості.

Вболіває за свого сина і пані Світлана. Через війну їм довелося переїхати з Миколаєва до Франківська, каже, коли малий побачив оголошення про відбір – одразу ж зареєструвався.

Син Владислав займається з дитинства, – каже мама хлопця. – Футбол це його мрія. Я сподіваюсь, що пройде, а там будем бачити, зараз все будемо бачити.

Вікова категорія кандидатів від 13 до 17 років. Для того аби визначити фізичний стан та ігрові навички юнаків, тут влаштували різноманітні тести, які повинен був пройти кожен.

Читайте також: У двох селах Тлумаччини футболісти зібрали по 10 тис грн для ЗСУ (ФОТО)

Потреба у поповненні місцевих команд новими гравцями є, каже координатор футбольної академії, Володимир Салій. Ба більше, ті, хто пройдуть відбір, матимуть змогу не тільки навчатися, а й проживати на базі Академії “Прикарпаття”.

З цього року, не дивлячись на те, яка ситуація в країні, президент нашого клубу вирішив створити команду, яка буде представляти нашу Академію, – говорить Салій. – Відповідно буде якесь продовження, пройде навчання, а потім, щоб ці діти змогли себе проявити у більш дорослому футболі.

Контрольним випробуванням для гравців, став товариський матч, після якого, найкращих – запросять на пробне тренування, на якому і вирішать, хто з хлопців приєднається до команди «зелено-жовтих»

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.