Спорт

Футбольна академія Прикарпаття запрошує юнаків на перегляд

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Нещодавно керівництво Футбольної академії Прикарпаття прийняло офіційне рішення щодо розширення можливостей для талановитої молоді. Наразі на основі випускників академії формується команда для виступів у чемпіонаті громади та області, пише Репортер.

Футбольна академія Прикарпаття запрошує юнаків на перегляд_1

Окрім випускників академії, до команди ФА Прикарпаття запрошують талановитих юнаків 2003-2005 року народження. Аби залучити потенційних новачків, наставники «зелено-жовтих» уже провели перший перегляд у форматі тест-гри.

Футбольна академія Прикарпаття запрошує юнаків на перегляд_2

Тест-ігри організовуються, щоб переглянути потенційних новачків команди, яка формується для участі у чемпіонатах громади та області, – розповідає головний тренер команди Володимир Салій. – А в майбутньому – для виступів у Другій лізі України. На перегляд у перший день прийшли 15 юнаків з різних куточків області. Це тішить у тому плані, що діти хочуть розвиватись як футболісти, їх цікавить тренувальний і змагальний процеси. Після перегляду ми вже готові долучити до тренувань кількох хлопців. Під час тренувань ми й визначимо, чи підходять юнаки під нашу модель гри. Наступний перегляд плануємо провести уже цього тижня.

Футбольна академія Прикарпаття запрошує юнаків на перегляд_3

І змагання, і тренування будуть відбуватись на новозбудованому полі зі штучним покриттям, а також – спорткомплексі ІФНТУНГ.

Читайте: У Франківську на змаганнях з єдиноборств збирали гроші на ЗСУ

Детальнішу інформацію можна отримати у наставників команди. Їхні контакти:

  • 0976716284 – Салій Володимир Богданович (головний тренер команди);
  • 0508135188 – Шпирка Богдан Петрович (помічник головного тренера).

Також керівництво ФА Прикарпаття нині перебуває у пошуках спонсорів. До спільної справи запрошують надійних і порядних бізнес-партнерів, які люблять футбол і бажають розвивати його.

Читайте: Кривавий контракт. ФІФА продала росії права на трансляцію чемпіонату світу в Катарі – ЗМІ

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.