Культура

Влад Якушев у Франківську презентує «Мобілізяку» (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Наступного тижня, 28-29 липня, львівський журналіст і письменник Влад Якушев відвідає Івано-Франківськ. Поки триває його реабілітація після поранення, офіцер ЗСУ хоче зустрітися зі своїми читачами. Розмови на радіо та вживу будуть про книги, війну, творчість та обов’язково – про нашу перемогу, пише Репортер.

Влад Якушев у Франківську презентує «Мобілізяку»_1

Спілкування почнеться з ефіру на радіо “Західний полюс” у четвер, 28 липня, о 10.15.

Влад Якушев у Франківську презентує «Мобілізяку»_2

Для підлітків буде цікавою зустріч того ж дня, о 14:00, в обласній бібліотеці для дітей (площа Міцкевича, 2). Адже школярі зазвичай цікавляться і книгами про війну, і пригодницькою літературою. Саме такими є твори Влада Якушева, створені у співавторстві з Андрієм Лотоцьким, із циклу «Двоє з лопатою».

Влад Якушев у Франківську презентує «Мобілізяку»_3

Ввечері четверга, о 18:00, Якушев завітає на Літературну студію «Перлина» до Дому Мулярових, що на Чорновола, 5. Тим самим він стане зачинателем «Культхвилі» – циклу зустрічей з українськими літераторами та видавцями.

Приходьте – вхід на терасу вільний.

Влад Якушев у Франківську презентує «Мобілізяку»_4

У п’ятницю, 29 липня, о 13:00, Влад Якушев запрошує на зустріч до простору «Urban Space 100» (Грушевського, 19). Він розкаже про те, як роман «Мобілізяка» від першої особи пресофіцера розповідає про події російсько-української війни у 2015-2016 роках. Звісно, щиро відповість на всі запитання.

Читайте: “Філософ” з Коломиї. Історія одного бою танкістів 10 бригади (ФОТО)

Доповненням стануть відео, зняті на передовій. Їх знімав сам автор, а також інші журналісті. До речі, у самій книзі до них ведуть QR-коди, крім того, там багато фотографій.

Влад Якушев у Франківську презентує «Мобілізяку»_5

Перша книга Влада Якушева – “Карателі” – про війну з росією на Донбасі очима ветерана 14 бригади. Вона є дуже товстою (майже 700 сторінок) і дуже популярною. Однак історія автора у ній не була відображена. Тож читачі часто запитували, а хто ж він такий та яка його роль в описаних подіях.

Влад Якушев у Франківську презентує «Мобілізяку»_7
Влад Якушев з дружиною

Саме про це й розповідає нова книга – «Мобілізяка», яку Влад Якушев завершив цього року.

Читайте: «Тут наш дім». Француз Клеман Колетто продовжує жити у Франківську під час війни

Презентація «Мобілізяки», що вийшла у видавництві “ДІПА”, була запланована на 4 березня. Цьому завадила велика війна, адже він повернувся на фронт і став командиром розвідників морської піхоти.

У Франківську відбудеться презентація «Мобілізяки»_1

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.