Культура

Прикарпатець Владислав Ониськів на телешоу зіграв на цимбалах “Щедрик” (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

20-річний інструменталіст з Ворохти Владислав Ониськів виступив на телешоу “Україна неймовірних людей”. Він зіграв на цимбалах “Щедрик”, пише Репортер.

Перед виступом Владислав згадав свого вчителя, відомого музиканта Петра Сказківа, життя якого хвороба забрала у 2021 році.

Ця людина була для мене по суті другим батьком. І після його смерті я три роки не грав, бо не міг звикнути, що його нема в живих. Сідав за цимбали і розумів, що зараз буду плакати, – розповідає Владислав Ониськів.

Каже, працював на двох роботах. Але зрозумів, що мусить грати, аби продовжити справу Петра Сказківа. Каже, якщо виграє, витратить гроші на нові цимбали, аби це мистецтво не вмирало.

Він передав мені те, що умів сам. Більше в нього не було таких учнів на цимбалах, – каже Владислав про Петра Сказківа.

До теми: Рік по Буревію. Друзі згадують Петра Сказківа (ФОТО, ВІДЕО)

“Україна неймовірних людей” – це шоу телеканалу ТЕТ. Як пояснюють на каналі, його учасниками є діти й дорослі з історіями, які повинні звучати, з талантами, котрі мають побачити всі. Усі вони покажуть свої таланти в десятках номерів і позмагаються за місце у фінал, де переможець отримає грошовий приз на здійснення мрії.

Нагадаємо, Владислав Ониськів у 2017 році взяв участь в телешоу “Україна має талант. Діти” зі своїм вчителем Петром Сказківим. Після блискучого виступу Владислав отримав від журі три “так”.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.