Культура

Франківський драмтеатр анонсував репертуар на березень (АФІША)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Тривають прем’єрні покази нових вистав: “Аладдін і чарівна лампа”, “Felix Austria”, “Україна в огні”, “Калігула”, “Дванадцята ніч”. Також у репертуарі театру з‘явиться ще одна нова вистава – “Мадам Елен”.

Квитки на усі вистави можна придбати в касах а також – онлайн, пише “Репортер“.

Режисер Жюль Одрі познайомився з героїнею своєї майбутньої вистави “Мадам Елен” нещодавно і випадково. Але так надихнувся її історією, що вирішив… провести власне розслідування тих подій.

Вистава – спогади доньки українських емігрантів, яка народилася у Франції, але потім переїхала у Франківськ і викладала тут французьку мову. Це буде симбіоз історії, якою її пам’ятає героїня, власне розслідування деталей цієї історії Жюлем Одрі, а також нотки фантазії режисера і трьох акторів.

До теми: Шекспір, Гоголь і складні теми. Франківський драмтеатр обіцяє найкрутіший сезон

Нині триває робота над виставою «Едіп» за трагедією Софокла 429 року. Прем‘єра запланована на 11 квітня. Режисер – Андрій Приходько. Головні роді зіграють: Олексій Гнатковський, Роман Луцький та Юрій Хвостенко.

Крім того, Ростислав Держипільський почав працювати над постановкою «Ромео і Джульєта» за Шекспіром. Нова режисерка-постановниця Роза Саркісян свою першу постановку робитиме з учнями «Дитячої театральної майстерні». Це буде вистава про національні травми у форматі документального театру. В основі лежатиме адаптований літературний сюжет і реальні історії.

Головний режисер театру Жюль Одрі працюватиме над соціальною комедією «Гоголь-кабаре» за мотивами творів Миколи Гоголя.

Наразі усі квитки на мюзикл “Гуцулка Ксеня” в березні вже продані. Наступні покази мюзиклу будуть у квітні. Дати ще невідомі.

Читайте також: Франківський драмтеатр включить у репертуар виставу про дитячі рани (ФОТО)
Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.