Спорт Фото

Юні франківські футболісти перемогли на турнірі у Словаччині (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Перемогою завершила свої виступи команда СДЮСШОР «Прикарпаття» (2007 р.н.), що брала участь у турнірі «Adidas 4 sport cup», який проходив у Прешові (Словаччина). В турнірі, що тривав з 2 по 5 лютого, взяли участь 19 команд  із Словаччини, Угорщини, Сербії та України.

Вихованці Ігоря Гогіля та Олександра Микуляка в груповому турнірі вибороли перше місце, здобувши чотири перемоги із загальним рахунком 20:1 (6:0 – FC «Safi» ; FC «Tatran» (girl 12) -4:0; FC Petpzalka academia -7:0 (всі Словаччина) та Dunakanyar Regio UFC ( Угорщина) -3:1).

На шляху до свого переможного фіналу юні футболісти з Івано-Франківська спочатку перемоги ровесників із команди FAMT із Прешова, із рахунком 2:0, а в наступному FC «Tatran» – 4:0.

У фіналі вихованці СДЮСШОР «Прикарпаття» впевнено переграли представника Сербії – команду FС «Dušanovac» із Белграду з рахунком 3:0. Третє місце на турнірі посіла команда господарів турніру FC «Tatran», що поступилась представнику України у півфіналі.

Слід відзначити, що найкращим бомбардиром турніру став Богдан Редушко, гравець СДЮСШОР «Прикарпаття». Богдан, також разом із Максимом Тисаком, увійшли до символічної збірної турніру «Adidas 4 sport cup» – 2017, що була визначена організаторами турніру.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.