Спорт

«Ураган» готується до нового сезону

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У п’ятницю, 19 липня, івано-франківський «Ураган» вийшов з відпустки. Прес-служба клубу оприлюднила плани нашої команди на підготовку до сезону.

Після медобстеження вже в суботу, 20 липня, віце-чемпіони України у повному складі вирушили на перший навчально-тренувальний збір. Він проходить біля Гданська і присвячений фізичній підготовці. До 4 серпня «ураганівці» працюватимуть у режимі дворазових тренувань. Після цього у Щецині запланований перший спаринг з фіналістом Кубка Польщі «Погонь-04».

Далі іванофранківці тиждень працюватимуть вдома і візьмуть курс на Львів. Там 14-17 серпня пройде міжнародний турнір «Кубок Львівщини-2013». У змаганнях візьмуть участь вісім команд з п’яти країн — Польщі, Латвії, Казахстану, Росії та України. За жеребкуванням «Ураган» потрапив до групи В, де гратимуть віце-чемпіон Росії «Газпром-Югра», володар Кубка Польщі «Рекорд» та луганський «ЛТК».

Після «Кубка Львівщини» іванофранківці знову вирушать до Польщі на другий збір, який пройде у містечку Ярослав і триватиме до 30 серпня. Тоді ж заплановані кілька матчів з польськими клубами. Вже традиційно наша команда зіграє на міжнародному турнірі «Beskidy Futsal Cup 2013». Він відбудеться у Бєльсько-Бялій 21-24 серпня.

Нагадаємо, у міжсезонні «Ураган» вже залишили Тарас Шурак та два бразильця Луїз Негао і Додо. Із рештою гравців клуб продовжив співпрацю.

До двох новачків «драконів» екс-енергетиків зі Львова Ільдара Макаєва і Сергія Якуніна приєднаються четверо гравців з дублю. Кращий бомбардир «Урагану-2» Орест Боргун поїде до Польщі як повноправний гравець першої команди. Ще троє дублерів Тарас Рудавець, Ігор Корсун та Юліан Горбатий будуть тут на перегляді.

«Ураган» у міжсезонні

20 липня — 5 серпня: перший збір під Гданськом (Польща);

6-13 серпня: тренування в Івано-Франківську;

14-17 серпня: міжнародний турнір «Lviv Open Cup 2013» (Львів);

18-31 серпня: другий збір у Ярославі (Польща);

21-24 серпня: міжнародний турнір «Beskidy Futsal Cup 2013» (Бєльсько-Бяла, Польща).

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.