Спорт

У Франківську юні таеквондисти атестувалися на кольорові пояси (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Обласна філія ГО «Федерація Таеквон-до І.Т.Ф. України» 28 січня провела зимову атестацію. Юні таеквондисти склали іспити на кольорові пояси. Свої знання та вміння продемонстрували близько 50 спортсменів федерації, вихованців Івано-Франківської ДЮСШ №3, повідомляє Репортер.

У Франківську таеквондисти атестувалися на пояси 1

Атестація на кольорові пояси відбулась у залі спортклубу «Тигр». В іспитах взяли участь вихованці тренерів Дзвенислави Токаревої, Наталії Яковишин і Валентина Слюсара.

Приймав атестацію інструктор міжнародного класу, голова філії у Вінницькій області, суддя міжнародної категорії, володар VI дану Олег Барчишен. Також на подію завітав директор міського департаменту молодіжної політики та спорту Віталій Матешко.

У Франківську таеквондисти атестувалися на пояси 2

Наші вихованці продемонстрували усі свої фізичні, технічні та теоретичні знання, – розповідає Дзвенислава Токарева. – Атестувалися всі, хоча для багатьох ця атестація була першою. Вітаємо учасників, бажаємо нових звершень! Окрема та щира подяка директору СК «Тигр» Владлену Лейцюсю за наданий зал для безпечного проведення атестації.

За словами тренерки, в атестації взяли участь діти від шести до 18 років. З них 21 атестувався на жовту смугу, сім – на жовтий пояс, сім – на зелену смугу, шість – на зелений пояс.

Читайте: Побратими привітали кулеметницю Оксану Рубаняк з 20-річчям (ФОТО)

Решта – на сині й червоні пояси. Тим самим, каже Дзвенислава Токарева, вони наблизилися до чорного поясу І дан.

У Франківську таеквондисти атестувалися на пояси 3

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.