Спорт

У Франківську відбулася позапланова атестація на пояси з таеквондо (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Днями в Івано-Франківську відбулася позапланова атестація обласного осередку всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф, повідомляє Репортер.

У Франківську відбулася позапланова атестація з таеквондо_1

Атестація пройшла 24 вересня у центральному спортивному залі обласного осередку, що на Галицькій, 80А. Спортсмени атестувалися на кольорові й чорні пояси. Іспит проводили для таеквондистів, які пропустили атестацію у червні.

У таеквондо існує 10 кольорових поясів (куп) і 9 чорних поясів (дан). Атестації на кольорові пояси відбуваються двічі на рік.

У Франківську відбулася позапланова атестація з таеквондо_2

Цього разу іспит приймала екзаменаційна комісія, головував у якій президент всеукраїнської асоціації Таеквон-До І.Т.Ф Онісе Моргошія. Також e складі комісії були віцепрезидент асоціації Артем Шумов і голова Івано-Франківського міського осередку Сергій Данищук. Завітав на атестацію і начальник відділу спорту Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міськради Андрій Данищук.

У Франківську відбулася позапланова атестація з таеквондо_3

У ході іспиту спортсмени продемонстрували високий рівень фізичної та теоретичної підготовки. На кольорові пояси успішно атестувався 21 учасник. Крім того, тренери осередку Володимир Качкан та Олексій Манюх атестувалися на чорний пояс ІІІ дан.

Вітаємо спортсменів і бажаємо успіхів у всіх починаннях!

Читайте: На День міста у Бурштині зібрали більше 96 тис грн на ЗСУ

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.