Розваги Спорт

Ніч біжить. Півсотні франківців промчалися темними вулицями міста (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У ніч з суботи на неділю, 28 серпня, півсотні іванофранківців взяли участь в унікальному для міста заході – “Night runs – Ніч біжить”. На ньому люди бігали вулицями нічного Івано-Франківська. Ініціатори події – “Frankivsk Half Marathon”.

До теми. На власному досвіді. Як підготуватися до півмарафону

Аби долучитися до пробіжки, треба було відгадати загадки. У них організатори приховували назви закладів, де безкоштовно роздавали перепустки. Ті, хто прийшов без “запрошення”, 15 разів мали виконати вправу “бурпі” – з положення стоячи присісти й покласти обидві долоні на землю перед собою, потім у стрибку витягнути ноги і зайняти позицію, як під час віджимання. Після цього знову зайняти вихідне положення та встати.

Processed with VSCO with g3 preset

Отож, рівно о 0:00 почався забіг. Все почалося з вулиці Володимира Великого, звідти на Бельведерську, Тичини, Довгу, Галицьку, Надрічну. Потім – темна Промислова, де ліхтарі майже не світили і всюди гавкали собаки, Тарнавського, Маланюка, Лермонтова, Шопена і через парк на Валах до адмінбудинку на Грушевського. Весь маршрут за і перед бігунами їхали велосипедисти, які регулювали рух, освітлювали дорогу і просто підбадьорювали. Загальна дистанція – 5,6 км, які в середньому подолали за 30-35 хвилин.

14191804_647583718751969_2013305966_o

Організатори запевняють, що це не останній нестандартний забіг у Франківську, будуть дивувати і надалі.

Нагадаємо, 25 вересня в Івано-Франківську вже втретє відбудеться “Frankivsk Half Marathon”. Зареєструватися можна тут.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.