Спорт

«Надія нації» – обласний турнір серед учнів завершився у Франківську (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В Івано-Франківську завершився обласний турнір серед учнів «Надія нації». Загалом участь у змаганнях взяло близько 150 команд з усіх прикарпатських ліцеїв. До фіналу потрапило – 20.

Учасники змагань боролися за перемогу у п’ятьох видах вправ. Вони виконували нормативи з футболу, волейболу, баскетболу, змагалися у настільному тенісі та демонстрували загальну фізичну підготовку. Одне з призових міць вдалося вибороти команді з Тисмениці, йдеться у сюжеті Канал 402.

Надія нації, змагання

Загалом організатори провели десять зональних змагань. Вони відбувались у восьми населених пунктах Прикарпаття. Команди, які показали найкращі результати, каже суддя Роман Москалик, і змогли потрапити до фіналу турніру.

Організовують такі змагання, щоб популяризувати спорт серед школярів. А разом із цим дати дітям можливість проживати справжнє дитинство у такі складні часи. І бодай на деякий час відволікатися від війни та жахливих подій.

Змагання «Надія нації» в Івано-Франківську проводять уже вдруге. Та вони, сподіваються організатори, стануть традиційними для області.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.