Спорт

Михайло Харук з Верховинщини присвятив перемогу на Універсіаді-2023 загиблому другу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Сноубордист з Верховинщини Михайло Харук присвятив свою перемогу на Універсіаді-2023 розвіднику-снайперу зі Львівщини Олегу Мазуру. Про це спортсмен повідомив на своїй сторінці, пише Репортер.

Харук, перемогу, загиблому другу

Нагадаємо, що Харук виборов для України першу золоту медаль на змаганнях в американському Лейк-Плесіді.

Дорогі друзі, моя перемога і ця золота медаль для вас усіх. Вона була здобута в першу чергу завдяки нашій мужній армії, завдяки ЗСУ, які героїчно захищають український кордон. Цю медаль я присвячую моєму другові — снайперу Олегу Мазуру, який у минулому також був спортсменом, але загинув 19 травня під час засідки в Ізюмі, прикривши собою відхід побратимів, – йдеться у повідомленні.

За словами спортсмена, Олег часто допомагав йому під час тренувань своїми цінними порадами ще до його звання чемпіона світу серед юніорів.

Сьогодні перед кожним заїздом я згадував про тебе, друже. Тож ця нагорода для тебе, Олеже, – пише Михайло Харук.

Також спортсмен наголошує, що саме зараз триває збір голосів на присвоєння Олегу Мазуру звання Героя України (посмертно).

Він просить усіх проголосувати, адже це визнання — чи не найменше, чим ми можемо подякувати Олегу, який захищав нашу Батьківщину ціною власного життя. Підписати можна – тут.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.