Спорт

«Мізунська Zвигода»-2010

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

З 28 червня по 4 липня у селі Новий Мізунь Долинського району проходив перший в Україні велосипедний табір у рамках щорічного фестивалю екстремальної та молодіжної культури «Мізунська Zвигода». Учасниками спортивного свята стали спортсмени з Києва, Львова, Рівного, Чернівців, Ялти, Алушти, Бахчисараю, Полтави та інших міст. У перші дні табору всі гуртом будували трасу, тренувалися, переглядали велосипедні відео.

Далі впродовж тижня любителі велосипедного спорту змагалися за першість. Цьогоріч організатори змагань потішили спортсменів кабінками та керхером для миття велосипедів. Отже, після тренувань та залікових змагань учасники могли привести свій спортивний інвентар в належний стан. До речі, біля кожного будиночка, де розмістилися учасники, були сміттєві мішки, а для підтримки чистоти у таборі щовечора влаштовувались патрульні прибирання. У кого виникали труднощі з велосипедом, впоратися з неполадками допомагала велосипедна майстерня «Велохата».

Ось уже чотири роки поспіль партнером фестивалю з екстремальних видів спорту «Мізунська Zвигода» виступає ВАТ «Прикар­паттяобленерго».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.