Спорт Фото

Калушани привезли медалі чемпіонату України з вільної боротьби

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У Харкові пройшов чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків і жінок, на якому успішно виступили і вихованці калуської школи боротьби, пише sport.if.ua

big_pukish

У змаганнях серед жінок вагової категорії до 55 кг чемпіонкою України стала майстер спорту міжнародного класу Тетяна Кіт, яка у фінальній сутичці перемогла досвідчену донеччанку, заслуженого майстра спорту Тетяну Лазарєву.

Також золоту медаль чемпіонату України виборов у ваговій категорії до 65 кг майстер спорту міжнародного класу Андрій Квятковський. А заслужений майстер спорту Василь Федоришин здобув “бронзу” у ваговій категорії до 61 кг, зазнавши у півфінальній сутичці поразки від майстра спорту Василя Шуптара з Львівщини з мінімальним рахунком 2:3.

big_kit

Нагадаємо, що Тетяна Кіт є вихованкою тренера-викладача ДЮСШ “Сокіл”, майстра спорту Миколи Пукіша. До речі, ще одна його вихованка Мар’яна Безрука виступала на чемпіонаті України у ваговій категорії до 53 кг і посіла 8 місце.

Першим тренером Андрія Квятковського був заслужений тренер України Юрій Кірілов. А Василь Федоришин повинен бути вдячний за свої заслуги у спорті високих досягнень заслуженому тренерові України Ігорю Барні, який і сьогодні продовжує залишатися тренером цього талановитого калуського борця.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.