Спорт

«До плей-офф дійдемо з бойовим складом», — тренер «Урагану» Іван Скіцко

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Тренери НФК «Ураган» прокоментували важкий старт у сезоні 2015-16 років. Нагадаємо, у четвер, 15 жовтня, «Ураган» на домашньому паркеті програв львівській «Енергії». За шість стартових матчів команда виграла лише раз.

«Ми розраховували на більше очок у цьому сезоні, — говорить Іван Скіцко, головний тренер «Урагану». — Перша проблема команди — слабка реалізація моментів. Другим фактором стало те, що з команди пішли досвідчені Андрій Сімка та Роман Колток, їм досі шукають заміну. Третім моментом став турнір у Львові, коли через зміни у складі команди були розірвані ігрові четвірки».

«Трагедії ми не робимо, — продовжує Скіцко. — Наша молодь росте й прогресує. ми вводимо у гру новачків, які не мали ігрової практики минулого сезону. Тому впевнений, що до плей-офф ми дійдемо в хорошій формі та з бойовим складом».

Цього року з дублюючого складу до основи «Урагану» перейшли три гравці. Для тренера другої команди Юрій Костишина це великий успіх.

«На жаль, цього року ми не зможемо дати таку кількість поповнення до основи, — каже Костишин. — Багато наших вихованців обрали інший шлях у житті та після випуску пішли з футзалу. Але впевнений, що з часом наші нові таланти розкриються та покажуть себе у всій красі».

Нагадаємо, до цього часу дитячо-юнацька система клубу дала основній команді багатьох виконавців: Петро Шотурма, Тарас Королишин, Юліан Горбатий, Ігор Корсун, Орест Боргун тощо.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.