Спорт

Чемпіонат Англії по футболу: «Манчестер Сіті» – «Ньюкасл»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
«Ман Сіті» в минулі вихідні програв вдруге після перерви. Реабілітуються «городяни» в цей мідуік? Звичайно, адже в гості приїде «Ньюкасл», який був обіграний тиждень тому. Але просто підопічним Гвардіоли точно не буде.

«Ман Сіті» реабілітувався розгромом «Ліверпуля» (4:0) і тут же вскочив у халепу, зганьбившись в гостях у гіршій команди АПЛ по домашніх матчів «Саутгемптона». «Городяни» програли з рахунком 0: 1 через те, що Едерсон далеко вийшов з воріт, за що його покарали ударом з центру поля. Але після пропущеного гола «городяни» мали багато часу і шансів, щоб врятувати гру.

«Ньюкасл» жодного разу не програв після перерви в прем’єр-лізі – 2 перемоги і 2 нічиї. Таким чином безпрограшна серія «сорок» продовжено до 6 ігор поспіль. З останніх перемог варто відзначити розгром «Шеффілда» – 3: 0 і «Борнмут» – 4: 1. А нічия була взята в рідних стінах з «Астон Віллою» і «Вест Хемом». Після 33 турів «сороки» йдуть на комфортному 12-му місці з 43 очками. Таким чином «Ньюкасл» уникнув вильоту з АПЛ, бо відрив від зони вильоту за 5 турів до кінця сезону становить 16 очок. 

«У минулій грі «городян» проти «Саутгемптона» в стартовому складі не виявилося Кевіна де Брейне і Філа Фодена, які нестримні в останніх іграх. Впевнені, що Гвардіола виставить їх в старті проти «Ньюкасла». Це збільшить шанси «городян» на успіх. Але разом з тим це не виключає проблем «городян» в обороні. А «Ньюкасл» вміє карати за це. Тим більше «Ньюкасл» незмінно забивав у ворота «городян» в останніх 3 виїздах на «Етіхад». Тому ми не впевнені в принизливому розгромі сорок» – повідомляє редакція порталу meta-ratings.com.ua.

На правах реклами

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.