Культура

“Роз’єднані війною”: українці обрали новорічну марку для Укрпошти

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

З-поміж п’яти варіантів українці обрали новорічну марку для Укрпошти – “Роз’єднані війною”.

Про це інформує гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський, пише Репортер.

марка, Укрпошта, Різдво

Новий рік – це завжди сподівання на щось краще (особливо цього року) і очікування приємних сюрпризів. Результати голосування за кращу марку теж завжди сюрприз. Проте досвід показує, коли тисячі людей обирають – це завжди правильний вибір. Отже, цього року, за підсумками всенародного голосування, новорічною маркою стала ілюстрація – “Роз’єднані війною, – заявив Смілянський.

Авторкою цієї марки стала 11-класниця Валерія Михайлова із Миколаєва, яка змушена була виїхати за кордон через бойові дії. Там у дівчини й виникла ідея такого малюнку.

Глибину цього задуму, як і емоції самої авторки, рідне місто якої з початку війни не обстрілювали лише 46 днів, може зрозуміти кожний, – коментує гендиректор підприємства.

Продаж марки “Роз’єднані війною” оголосять згодом.

Новий рік – це лише ще одна часова межа, яка віддалить українців від ворога на сотні тисяч світлових років. А ще принесе надію, бо у 2023 у нас буде день, коли ми переможемо. А тому мені дуже хочеться, щоб ця різдвяна та новорічна марка стала для вас ще одним символом незламності та нагадуванням про те, що ми вистоїмо попри все і піднімемо зі світлом чи без нього 31 грудня келих за нашу перемогу, – додав Смілянський.

Читайте: Укрпошта оголосила конкурс на ескіз різдвяної марки

 

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.