Кримінал

Металобрухт, ліхтар та корм для рибок, – на Долинщині викрили злодіїв

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
На Долинщині злодії обікрали одразу двох жінок. В першому випадку викрали металобрухт, а в іншому ліхтар та корм для рибок.

Про це повідомила прес-служба нацполіції області.

У Долинському районі 56-річна мешканка села звернулась до поліції. Жінка розповіла, що до неї хтось проник та вкрав металеві вироби.

Зловмисницею виявилась 56-річна односельчанка потерпілої. Жінка знала, що господиня рідко буває на господарстві. Вона зірвала навісний замок, проникла в будинок, викрала металеві частини пічок, листи бляхи, мідний кабель та навіть ложки і виделки. Після чого втекла.

Все крадене вона здала на металобрухт, а гроші вже витратила. За фактом крадіжки з проникненням розпочали кримінальне провадження. Жінці загрожує від трьох до шести років у в’язниці.

Також, до поліції звернулася 40-річна працівниця сільського кафе у Долинському районі. За її словами, з території закладу невідомий вкрав електричний ліхтар та мішок комбікорму, яким власники годували акваріумних рибок.

Злодієм виявився 50-річний мешканець одного із сусідніх сіл. Чоловік зайшов на територію кафе, звідки вкрав електричний прожектор та пів мішка комбікорму – 20 кг. Корм знаходився біля входу в підсобку кафе. Тоді чоловік з місця події втік.

Крадене правоохоронці вилучили та невдовзі повернуть власникові. Чоловікові загрожує штраф до 850 гривень, до двох років виправних робіт або до трьох років в’язниці.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.