Спорт Фото

З перемоги української команди в Україні стартував новий клубний футбольний євросезон

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Матчем між донецьким «Шахтарем» та «Янг Бойз» із Цюриха, в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів УЄФА сезону 2016/2017 рр., вчора розпочався новий футбольний сезон серед європейських клубних команд для українських клубів.

Донеччани, в ранзі віце-чемпіон України сезону 2015/2016рр., на чолі  з новим наставником – португалцем Пауло Фонсекою, впевнено стартували в розіграші Ліги Чемпіонів УЄФА, перемігши «Янг Бойз» із Цюриху – 2:0.

Забивши по одному м’ячу в кожному із таймів (відзначились Бернард, 27 та Селезньов, 75), «гірники» зробили непогану заявку щодо успіху за сумою двох матчів із швейцарцями, який дає право на подальший виступ в найпрестижнішому клубному турнірі серед клубних команд Старого континенту.

berna

Слід відзначити, що чи не вперше за час проведення матчів єврокубкових турнірів за участі донеччан, на «Арена Львів», львівський та західноукраїнський вболівальник фактично проігнорували звітний матч.

7 447 – саме стільки глядачів було вчора свідками перемоги українського клубу в дебютному матчі нового євросезону. Чи то дощ завадив (саме в цей день у Львові випадали суттєві опади), чи то після Євро-2016 вболівальник втратив інтерес до футболу. Але факт залишається фактом, зафіксована найменша відвідуваність вболівальників на матчах «Шахтаря» в матчах єврокубкових турнірів у Львові.

001

Дебютант європейських клубних турнірів  ФК «Олександрія», за яку наразі виступає вихованець івано-франківського футболу Андрій Новак, завтра, в четвер, в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи УЄФА,  буде приймати хорватський «Хайдук» із Спліту. Полтавська «Ворскла» на цій же стадії Ліги Європи УЄФА свій перший матч проведе  в Хорватії із «Локомотивом» із Загребу.

Сподіваємося, що й інші українські клуби підтримають почин «гірників» та порадують своїх вболівальників новими звитягами.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.