Спорт Фото

У Франківську нагородили трьох найкращих легкоатлетів області (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
В міськраді у середу, 25 липня, нагородили кращих легкоатлетів Івано-Франківської області 2018 року.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків на своїй сторінці в мережі.

Христина Юдкіна – майстер спорту з легкої атлетики (спортивна ходьба). Також вона є членом збірної команди України, чемпіонкою України зі спортивної ходьби на 50 км 2017 року, бронзовою призеркою Командного чемпіонату світу зі спортивної ходьби на 50 км серед жінок 2018 року. Рекордсменка України та рекордсменка Івано-Франківської області у спортивній ходьбі на 50 км.

Валерій Літанюк – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики (спортивна ходьба), член збірної команди України. Він став переможцем Зимового кубку України з спортивної ходьби на 50 км 2018 року, срібним призером Командного чемпіонату світу зі спортивної ходьби на 50 км серед чоловіків 2018 року. Рекордсмен Івано-Франківської області у спортивній ходьбі на 50 км.

Станіслав Сеник – майстер спорту України з легкої атлетики, член збірної команди України. Він – бронзовий призер чемпіонату України в бігу на 400 м 2018 року. Вдруге в цьому сезоні перевищує досягнення та стає рекордсменом Івано-Франківської області в бігу на 400 м.

Всі троє готуються у складі національної збірної України з легкої атлетики до голосного старту сезону Чемпіонату Європи, що відбудеться у Берліні (Німеччина).

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.