Спорт

Сніжана Пліш із Надвірнянської СДЮСШОР виборола срібло на чемпіонаті світу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Вихованка Надвірнянської СДЮШОР 16-річна Сніжана Пліш здобула срібло на чемпіонаті світу з самбо серед кадетів (U16) у вазі до 52 кг.

Змагання проходили у Сербії, в місті Новий Сад, пише “Репортер”. Сніжана

У фінальному поєдинку прикарпатка поступилася Юлії Реві, уродженці Керчі, яка нині представляє російську команду.

Сніжана займається самбо та дзюдо уже три роки. Дівчина родом із села Ясень Рожнятівського району. Розпочинала свою спортивну кар’єру і надалі тренується під керівництвом заслуженого тренера України Євгена Боднарука та Романа Матішака.

“Підготовка була важкою, по три тренування на день, – пригадує Сніжана Пліш. – На змаганнях мені дуже сподобалося, хоча і було важко. Я відчувала підтримку тренера, рідних і друзів, що давало мені сил на боротьбу за перемогу”.

Фінансову допомогу для поїздки надав Тарас Виноградник, у минулому  голова Федерації самбо та дзюдо у Івано-Франківській області, який пообіцяв підтримувати талановиту дівчину і надалі.

Зазначимо, що це далеко не перший успіх прикарпатської спортсменки. Дівчина вже стала чемпіонкою України з дзюдо, срібною призеркою світу і бронзовою призеркою Європи. Втім, вона не збирається зупинятися на досягнутому і  готується до чемпіонату України з дзюдо.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.