Спорт

Словаччина-Україна. Букмекери ставлять на господарів – усі цифри перед матчем

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У п’ятницю, 16 листопада, у Трнаві (Словаччина) збірна України з футболу проведе свій останній матч в рамках першого розіграшу Ліги націй УЄФА.

Україна гратиме зі збірною Словаччини, пише «Репортер».

Для команди Андрія Шевченка дебют у новоствореному євротурнірі вийшов напрочуд вдалим. Три перемоги й дострокове перше місце у групі, а з ним і право наступного разу грати серед 12 найкращих команд Європи.

Крім того, вдалий виступ у турнірі дозволив українській збірній потрапити до другого кошика при жеребкуванні Євро-2020, яке відбудеться 2 грудня у Дубліні (Ірландія).

За підсумками відбіркового етапу в 10 групах до фінальної частини чемпіонату Європи потрапляють 20 команд – перші та другі у своїх група. Якщо українська збірна не зможе пробитись на Євро-2020 через групу, то має шанс вибороти одну із чотирьох путівок у матчах плей-офф між переможцями чотирьох дивізіонів Ліги націй УЄФА.

Зі словаками українці грали сім разів: три перемоги, три нічиї, одна поразка, загальний рахунок – 8:6 на користь збірної України.

До речі, свій перший матч команди вперше зіграли саме у Трнаві, в листопаді 2002 року. Товариська зустріч завершилася внічию – 1:1.

З турнірної точки зору нинішній матч для української збірної фактично не має значення – ми вже перші у групі. А от для словаків він ключовим у боротьбі зі збірною Чехії за право виступати у дивізіоні В наступного розіграшу Ліги націй.

Збірна Словаччини нині не має жодного залікового очка і це для неї – останній бій.

Напевно, саме тому букмекери ставлять на словаків: коефіцієнт на їхню перемогу – 2,4. На перемогу збірної України – 3,2 -3,3, на нічию – 3,05-3,1.

Останнього разу українська збірна програвала понад рік тому. У жовтні 2017-го українці поступились у Києві майбутньому віце-чемпіону світу, збірній Хорватії, з рахунком 0:2.

Після того команда Андрія Шевченка провела дев’ять матчів – без поразок.

Сподіваємось, у Трнаві буде 10.

Матч транслюватиме канал «Україна», початок о 21:45.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.