Спорт

Прикарпатець став майстром спорту України з кульової стрільби

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Олег Войнирович, студент групи М-31 Рогатинського державного аграрного коледжу відділення механізації сільського господарства, лише два роки займається цим спортом.

Нині хлопець отримав звання «Майстра спорту України» з кульової стрільби.

Олег Войнирович став майстром спорту з кульової стрільби
Олег Войнирович став майстром спорту з кульової стрільби

27 листопада директор коледжу Ігор Тринів особисто привітав спортсмена із отриманням почесного звання, вручив грамоту і медаль за успішність у спортивній галузі, інформує прес-служба ОДА.

Студент неодноразово разом з командою Рогатина брав участь у змаганнях зі стрільби різних рівнів, здобував перемоги та призові місця.

З 14 по 20 листопада у Львові на навчально-спортивній базі літніх видів спорту проходив відкритий чемпіонат України з кульової стрільби. Олег Войнирович спільно з командою спортсменів Рогатина виборов І місце у чемпіонаті, а в особистому заліку посів IV місце.

До теми: Юні боксери з Коломиї відзначились на турнірі в Миколаєві (ВІДЕО)

Спорт у житті студента займає особливе місце, в першу чергу, для нього це – активний і здоровий спосіб життя, самовираження та самовдосконалення, а також – джерело енергії.

На думку Олега, не обов’язково бути професіональним спортсменом, щоб отримувати користь та задоволення від занять спортом. Адже сам він довів, що здобути звання майстра спорту всього лише за два роки – можливо і реально.

Дирекція коледжу піклується про розвиток фізичної культури серед студентської молоді, створює необхідні умови для занять спортом, підтримує та заохочує студентів у досягненні спортивних перемог.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.