Спорт Фото

МФК «Тепловик-Прикарпаття» стартував в сезоні з перемоги (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 18 березня, в рамках 21 туру  чемпіонату України серед команд другої ліги, франківськиу МФК «Тепловик-Прикарпаття», переміг новокаховську «Енерггію», з рахунком 3:1.

На 12 хвилині матчу, Тарас Бойко, увігнавши  м’яча в «дев’ятку» воріт гостей, відкрив рахунок у грі.  забити м’ячам на МЦС «Рух»,  в 2017 році, в рік 110 річчя стадіону.

Надалі  грою володіли господарі поля, які подвоїли рахунок  на 72 хвилині. Відзначився, кращий бомбардир команди Ігшор Худоб’як.

Через десять хвилин, на 81 арбітр зустрічі,  вилучив Василя Француза.  А потім  ще й головного тренера івано-франківців  Володимира Ковалюка. Та ці обставини не стаоли на заваді  івано-франківцям, які в меншості довели рахунок до 3:0.

На 82 хвилині відзначився, один з кращих гравців матчу у складі обох команд Артур Комар.

До честі гостей, вони спромоглись «розмочити» рахунок в компенсований арбітром час.

Отож, перемога івано-франківської команди з рахунком 3:1, стала приємним продовженням славної традиції футбольної команди «Прикарпаття».

Ветеранів цієї команди вшанували в перерві звітного матчу. А саме,  команду «Прикарпаття» 1991 та 1992 років, яка ставала срібним призером останнього чемпіонату СРСР у другій лізі та брала участь серед 20 кращих команд України в першому незалежному чемпіонаті нашої країни, рівно 25 років тому.

Глядачі палко вітали  –  А.Ревуцького  (президента клубу), Тараса Белея  (тренера), М. Гнатишина (тренера), футболістів-  І.Клебана,  І.  Стахіва, А. Романчука, М. Савку, І. Мельничука, В. Гуменяка та інших, що стояли у витоків створення боєздатної футбольної команди «Прикарпаття». Команди, що залишила помітний слід в історії українського футболу.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.