Спорт Фото

Франківський клуб таеквондистів Danyshchuk team відсвяткував свої 10 років (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Днями свій десятирічний ювілей відзначив у Івано-Франківську спортивний клуб Таеквон-До І.Т.Ф. Danyshchuk team.

У святі, яке відбулося в ресторані «Пасаж Гартенберг», взяли участь близько 50 спортсменів, а також багато поважних гостей. Ведучим заходу був Роман Сорока, пише Репортер.

До програми увійшли різноманітні конкурси та розваги, виступ гурту RockSana, а також нагородження найкращих спортсменів за підсумками 2019 року. Нагороди вручали у трьох номінаціях – «Юні таланти», «Кращі спортсменки року», «Кращі спортсмени року».

Головні відзнаки отримали Олександр Микицей і Софія Мовчан, які цьогоріч продемонстрували найкращі спортивні результати.

На святкування завітав і секретар Івано-Франківської міської ради Віктор Синишин. Він вручив команді подяку міського голови й передав вітання з нагоди десятиріччя.

Команда Danyshchuk team заснована у 2009 році. Очолюють її міжнародний інструктор, володар чорного поясу IV дан Андрій Данищук і володар чорного поясу ІІІ дан Сергій Данищук. За ці роки Danyshchuk team підготувала переможців всеукраїнських, міжнародних змагань, чемпіонатів України, чемпіонів Європи. На сьогодні в команді працюють п’ять тренерів – професіоналів своєї справи.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.