Соціум

У Франківську горів фастфуд, а в Заріччі – приватний будинок

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Цієї доби рятувальники виїжджали на сім пожеж, два спалахи сажі і один хибний виклик.

У Франківську сталася пожежа в павільйоні швидкого приготування їжі «Фудхаус». Пожежа трапилася в ніч на понеділок, 4 лютого. Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА. 

Ще шість пожеж трапилися  у неділю, 3 лютого:

О 06.46 у селі Заріччя Надвірнянського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено пластикові двері, кухонний набір, газовий котел та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі – встановлюється.
О 09.07 у селі Брошнів Рожнятівського району виникла пожежа тирси на одному з підприємств. Вогнем знищено тирсу. На пожежі врятовано дві поруч розташовані будівлі.
О 13.27 у селищі Єзупіль Тисменицького району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено побутову техніку, меблі та речі домашнього вжитку. Будинок вдалося врятувати. Причина виникнення пожежі встановлюється.
О 15.15 у Франківську на вулиці Коновальця виникла пожежа електрощита в під’їзді п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено електрощиток. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання.
О 16.02 у селі Царківна Долинського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено кімнати та покриття  будинку. Вдалося  врятувати поруч розташований житловий будинок.
О 19.45 у селі Фатовець Коломийського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено коридор та частково перекриття, пошкоджено дві житлові кімнати. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Також у Микуличині зафіксовано спалах сажі без подальшого горіння в димарі житлового будинку а вДолині –  в димарі котельні ЗОШ №7. 

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.