Люди Фото

Франківські школярі виготовили синьо-жовті кораблики у підтримку полонених моряків

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
1 лютого початкова школа імені Софії Русової у Франківську організувала флешмоб на підтримку українських моряків, котрі перебувають у полоні в Російській Федерації.

Учні виготовляли синьо-жовті кораблики, вкладаючи в них слова підтримки та подяки для моряків, які нині далеко від рідної землі.

“Ми віримо у перемогу і передаємо естафету підтримки полонених моряків в усі заклади освіти, закликаємо українців об’єднатися заради досягнення спільної мети. З нами Бог і Україна! Слава Україні! Героям слава!”, – повідомляють у школі.

Нагадаємо, інтернет-флешмоб “Жовто-блакитний кораблик” запустили 25 грудня на підтримку захоплених у полон у українських моряків.

Російські судна обстріляли та захопили українські кораблі біля Керченської протоки 25 листопада. Загалом на трьох українських катерах було 23 військових. Наймолодшому – лише 19, ним виявився прикарпатець Андрій Ейдер.

Жовто-блакитні кораблики можна зустріти на березі Дніпра, в театрі та розважальному закладі, в держустанові та звичайній оселі. Їх складають школярі, військові, митці та всі хто не хоче, аби про полонених українців забули хоч на мить.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні

 

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.