Культура Фото

У Франківську презентували містичний трилер “Брама” (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
 На прем‘єрний показ у кінотеатрі “Люм’єр” у Франківську завітали актори та творча команда фільму. Акторка Віталіна Біблів, яка зіграла дочку баби Прісі не очікує, що фільм сподобається всім.

«Уже є різні думки і хороші і погані. І це добре, – каже Біблів. – У нашому випадку – саме тут, він мав би дуже зайти. Я чекала на цю нагоду з 2015 року, відколи вперше ми поставили п‘єсу Павла Ар‘є. Але порівнювати кіно і театр не можна. Це абсурд. В театральній постановці були муки народження, тому важче було знайти зерно. А кіно дає можливість показати різні вікові етапи моєї героїні».

Біблів розповідає, зо під час зйомок було дуже холодно, актори і команда мало спали. Але цей важкий стан додавав настрою її персонажу, яка за сценарієм постійно невдоволена.

“Баба Пріся – представниця цілої епохи. І справа не лише у віці. В ній закладені певні знання і певний досвід. Автор п’єси Павло Ар’є вклав туди великий сенс, який багато пояснює нам через її стосунки з дочкою і внуком”, – розповідає “Репортеру” Ірма Вітовська, яка зіграла у фільмі бабу Прісю.

Баба Пріся час від часу вживає рідкісні галюциногенні гриби, спілкується з різними істотами і розповідає, як в молодості за часів війни вбила 12 німців. Але спокійне життя не вічне – їй приходить попередження про швидку катастрофу, якій потрібно запобігти.

Містичний трилер «Брама» зняли за п’єсою Павла Ар’є “На початку і наприкінці часів”. Автор розповідає, що її поставили на сценах українських і закордонних театрів. Успішно пройшла і прем’єра фільму в Чорнобильській зоні.

“В Чорнобильській зоні нам повірили і повірили тим подіям, які відбулися в “Брамі”, – говорить Ар’є.

Прокат містичного трилеру «Брама» стартує з 26 липня.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.