Культура Люди

У Франківську Олександр Бойченко презентував «Країну за Збручем»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У четвер, 20 лютого, у підземному переході «Вагабундо» відбулася презентація збірки «Країна за Збручем» Олександра Бойченка, що вийшла у «Видавництві 21». Модератором заходу був Юрій Андрухович.

«Мій товариш Олександр Бойченко презентує свою найновішу книгу, – каже Андрухович. – Він для мене є автором сміхової культури, читаючи його твори я можу розсміятися. Але  «Країна за Збручем» – одна із найсерйозніших книг Сашка і відрізняється своєю провокативною назвою».

«Країна за Збручем»– це збірка есеїв і новел Олександра Бойченка, які він впродовж двох років писав для сайту «Збруч» і журналу «Країна». 

«Моя книга викликала негативну реакцію в людини, яка навіть не тримала її в руках. Пізніше я прочитав таку фразу «Все, що є найгірше про східняків, є у цій книзі», – говорить автор. –Коли прочитаєте мою книжку, тоді зрозумієте, що нічого образливого там немає. Тексти, які я пишу, – правдиві».

Олександр Бойченко розповів, що символом його книги є міст, який зображений на титульній сторінці. Одна з наскрізних тем криги – мова.

 Після презентації гості заходу мали можливість задати запитання автору, поспілкуватися з ним і підписати книгу.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.