Культура

На фестиваль “Прикарпатські співаночки” з’їхалася майже сотня учасників з різних областей

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У селі Космач Богородчанського району пройшов другий Всеукраїнський фестиваль «Прикарпатські співаночки». Про це інформує Івано-Франківська ОДА.

Близько сотні учасників з різних куточків України з’їхалися на святкове дійство Івана Купала. Концерт тривав більше чотирьох годин.

Захід організував заслужений діяч естрадного мистецтва України, поет-пісняр Нестором Мартинцем за сприяння заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка, голови Богородчанської РДА Франка Єжака та голови Дзвиняцької ОТГ Миколи Волочія.

На фестиваль прибули співзасновники Всеукраїнського творчого марафону «Мистецтво єднає Україну» поет-пісняр Іван Кушнір з Тернополя разом із своєю командою, поет-пісняр Володимир Канюка з Житомирщини та співак, композитор Володимир Брай із донькою Даніелою із  Закарпаття. Також гостей фестивалю розважали співаки та гурти з Прикарпаття та Чернігівщини.

Виступали й діти: найменша учасниця фестивалю Софійка Петрук і переможниця багатьох пісенних конкурсів Діана Гуменюк з сестрою Аліною.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.