Культура

Ірма Вітовська читатиме вірші Жадана на його концерті до 45-річчя

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
23 серпня в день народження відомого письменника Сергія Жадана, у столиці в МЦКМ «Жовтневий» пройде великий творчий вечір, з новими віршами, несподіваними гостями та іншими приємними сюрпризами.

Організатори не збираються розкривати всі карти до початку виступу, але вже наразі відомо, що крім Сергія Жадана на сцену вийдуть несподівані гості, відомі актори та музиканти. Виступи акторів гармонійно разбавлять поетичний вечір, а музичний супровід від неймовірних творчих дуетів закріпить успіх та обов’язково порадує всіх гостей.

Наприклад, відомо, що вірші буде читати відома актриса Ірма Вітовська.

«Не пам’ятаю, коли саме познайомився з Ірмою. Але таке враження, що знаю її сто років. Ми навіть спільний проект (про який нікому не розповідаємо) готуємо так довго, що вже складно сказати, хто саме його вигадав. Коли слухаєш, як Ірма розповідає про український театр (навіть про його проблеми, вірніше не так – передусім про його проблеми) – починаєш вірити, що все можна змінити на краще, все в наших силах. Ірма має дивовижну здатність – наповнювати тебе вірою та енергією. Не дивно, що її всі так люблять.

Страшенно тішусь, що Ірма Вітовська-Ванца буде 23 серпня з нами на сцені Жовтневого палацу й читатиме мої вірші. Для автора це, можливо, найбільша втіха – мати справу з такими геніальними акторами, – йдеться у дописі на офіційній сторінці письменника у мережі Facebook.

23 серпня Сергію Жадану виповниться 45 років, але очі письменника блищать молодою завзятістю та енергією, здається, що він одночасно знаходиться у багатьох різних місцях, встигає долучитись до всіх можливих творчих проектів. Але свій день народження він хоче зустріти в оточенні читачів, як каже сам Жадан: «це буде по-справжньому особливий вечір, дуже хочеться зібрати на сцені і в залі людей, яких я люблю і довіряю, до яких прислуховуюсь. Сподіваюсь, що так і буде».

Довідка: Сергій Жадан – харківський поет, прозаїк, есеїст, перекладач, вокаліст і фронтмен панк-групи «Жадан і Собаки в космосі», один з кращих літераторів сучасної України, чий роман «Ворошиловград» був названий маніфестом цілого покоління.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.