Відео Культура

Феномен Івано-Франківська показали в новому проморолику (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У мережі з’явився новий проморолик обласного центру Прикарпаття, в якому туристам пропонують відчути феномен цього міста, пише Укрінформ.

Відео опубліковано на YouTube-каналі ГО “Центр муніципального та регіонального розвитку – ресурсний центр”. феномен

“Івано-Франківськ – комфортне місто для життя, навчання, праці, ведення власної справи, саморозвитку. Місто, яке відкриває серця та наповнює любов’ю і щастям. Відвідай Івано-Франківськ, відчуй його феномен”, – йдеться в описі до проморолика.

Як розповіли виданню “Галка” творці відео, його цільова аудиторія – молодь з інших регіонів України. Робота інформує про туристичні принади Івано-Франківська, серед яких, зокрема, фестивалі, спортивні заходи.

Крім того, в ролику йдеться про функціонал новоствореного мобільного додатка Vizit Ivano-Frankivsk, що дає змогу пізнати Івано-Франківськ інтерактивно.

Відеоролик “Відвідай Івано-Франківськ” розроблений у межах проекту “Розумний туризм в Івано-Франківську (Smart Tourism)”, який реалізує виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради та ГО “Центр муніципального та регіонального розвитку – ресурсний центр” за підтримки Проекту міжнародної технічної допомоги “Партнерство для розвитку міст” (Проект ПРОМІС), що впроваджує Федерація канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.