Спорт

Юні спортсмени з Прикарпаття здобули нагороди на чемпіонаті Європи з боксу (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В Івано-Франківську нагородили юних спортсменів, які успішно виступили на чемпіонаті Європи з боксу.

Здобути золото серед дівчат вдалося чотирнадцятирічній Христині Семенів. Боксом дівчина займається вже рік. Для неї це перша найвища нагорода. На змагання, зізнається, їхала з чіткою метою – тільки перемогти, пише Репортер.

Юні спортсмени з Прикарпаття здобули нагороди на чемпіонаті Європи з боксу

Лише одного кроку до перемоги не вистачило тринадцятирічній Софії Мовчан. До змагань, каже, готувалась довго та наполегливо – щодня по два тренування. А все для того, щоб на міжнародній арені показати гідний результат.

Для мене це поки як найбільше досягнення. На цьому я зупинятися поки не думаю. Першого дня у мене був бій з туркенею, другий – з грузинкою, третій – з англійкою. Перший і третій бої були морально тяжкі, – каже Софія Мовчан.

Проходили змагання з 10 по 21 серпня у Туреччині. Прикарпатським спортсменам вдалося вибороти три призові місця. Загалом українська збірна здобула 14 нагород і посіла друге місце у загальнокомандному заліку за кількістю медалей.

Свої перемоги, каже тренер Сергій Данилів, спортсмени присвячують ЗСУ.

На досягнутих нагородах спортсмени не зупиняються. Після короткої перерви та відпочинку – знову беруться до тренувань. Адже попереду, кажуть, ще багато важливих міжнародних змагань та чемпіонатів.

Більше дивіться у сюжеті 402

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.