Спорт

«Ураган» вдома програв львівській «Енергії» 1:3

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У матчі шостого туру Екстра-ліги івано-франківський «Ураган» на домашньому паркеті поступився львівській «Енергії».

11696649_517162971794045_1367867888_n

 

Гра розпочалася з атак львів’ян, яківідкрили рахунок вже на 3-ій хвилині матчу. Після пропущеного м’яча «Ураган» кинувся відіграватися. Проте «енергетики» вкотре довели своє вміння грати на контратаках. Як результат – 2:0, дубль на рахунку Михайла Грицини. Але на цьому проблеми іванофранківціву першій половині матчу не закінчилися. Наприкінці першого тайму м’яч у власні ворота зрізав капітан команди Роман Кіндратів.

Другу двадцятихвилинку «Ураган» почав жвавіше, ніж першу. Чимало небезпечних моментів біля воріт львів’ян, які голом не увінчалися. Голкіпер «Енергії» парирував усі удари, що йшли в площину воріт. Тільки на 34-ій хвилині матчу «ураганці» розпечатали ворота Володимира Кардаша. Реабілітувався капітан Роман Кіндратів, встановивши фінальний рахунок матчу – 1:3.

Це п’ята поразка «Урагану» в шести зіграних матчах. У турнірній таблиці франківці посідають шосте місце з дев’яти команд. Наступний домашній матч «Ураган» гратиме 30 жовтня проти лідера турнірної таблиці – харківського «Локомотиву».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.