Спорт

Українські клуби стартують у Лізі Європи – цифри перед боєм

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У четвер, 27 липня, два українські клуби проведуть свої матчі у третьому етапі Ліги Європи УЄФА.

У Києві, на стадіоні імені Лобановського, донецький «Олімпік» дебютує в єврокубках. Його суперником буде грецький ПАОК (Салоніки).

До речі, нагоду зіграти в цьому матчі має вихованець івано-франківського футболу, захисник «Олімпіка» Віталій Федорів.

Щодо історії протистояння українських клубів та футбольного клубу із Салонік, то перевага на боці українців — чотири перемоги, чотири нічиї, одна поразка.

Двічі ПАОК перемагало киівське «Динамо» в Кубку Чемпіонів 1976/1977. По одній перемозі у донецького «Шахтаря» та харківського «Металіста» у розіграші Кубку УЄФА та Ліги Європи відповідно. Внічию із греками грали — «Металіст» у розіграші Ліги Європи 2013/2014, двічі донецький «Металург» — в Кубку УЄФА 2005/2006 та львівські «Карпати».

Судитиме матч швейцарська бригада на чолі з Аленом Бьорі.

Букмекери віддають перевагу грекам. Їхню перемогу оцінюють в 1,88, на нічию ставки сягають 3,4, коефіцієнт на перемогу донетчан — 4,18.

Початок матчу о 19:30. Подивитися гру можна буде телеканалі «Футбол 2».

ФК «Олександрія» свій матч проведе в Румунії. Підопічні Володимира Шарана, який є уродженцем Бурштина, зіграють у Джурджу з «Астрою», яка була учасником минулорічного групового етапу Ліги Європи. Нагадаємо, що «Олександрія» минулого сезону вже дебютувала в єврокубках, але не змогла здолати хорватський «Хайдук» за сумою двох матчів.

Слід відзначити приємну статистику для українських команд у матчах з румунами за останній час. У восьми єврокубкових іграх перемогу святкували лише українці.

Але цього разу букмекери ставлять на румунів. Їхню перемогу оцінюють коєфіцієнтом 1,6, нічию — 3,85, ставки на «Олександрію» — 5,5.

Матч розпочнеться о 20:30 за київським часом.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.