Спорт Фото

Українська збірна гратиме з ісландцями без уболівальників. Сергій Притула збирає фанів біля стадіону (Фото)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Національна збірна команда Украіни з футболу починає відбірковий цикл чемпіонату світу 2018 року. У понеділок, 5 вересня, на столичному НСК “Олімпійський” її суперником буде одна із сенсацій минулого Євро – збірна Ісландії.

football 2

На жаль, матч відбудеться без глядачів. Адже, згідно з рішенням ФІФА, Украіна була покарана за порушення ще у попередньому відборі до чемпіонату світу в Бразилії 2014 року. При чому попередньо українська збірна мала провести без глядачів два домашні матчі, але потім ФІФА змінила своє рішення на один матч.

Натомість заборона на проведення ігор поточного відбіркового циклу у Львові досі чинна.

football 1

З ініціативи відомого в Украіні шоумена й волонтера Сергія Притули, вболівальники української збірної зберуться у фан-зоні перед НСК “Олімпійський”. За попередніми даними, їх має бути не менше 10 тисяч.

football 3

У неділю, 4 вересня, команди України та Ісландії провели останні тренування перед матчем. Ісландці тренувалися на НСК “Олімпійський”. За словами тренера гостей Хейміра Хадльгрімссона, його команда розраховує на позитивний результат.

football 4

Національна збірна Украіни тренувалася на базі київського “Динамо” Киів у Кончі-Заспі. На прес-конференції головний тренер команди Андрій Шевченко сказав, що особливу увагу треба приділити стандартам, адже в них традиційно сильні ісландці, а Євген Коноплянка пообіцяв, що українці докладуть усіх зусиль, аби потішити вболівальників змістовною грою.

football 6

За даними ставок на сьогоднішній матч від букмекерських контор, більше шансів на перемогу, хоч і з невеликою різницею, має збірна України.
football 7
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.