Відео Спорт

У суботу, 31 жовтня, в Івано-Франківську НФК «Ураган» відкриває нові спортмайданчики (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В Івано-Франківську в суботу, 31 жовтня, в мікрорайоні Пасічна НФК «Ураган» презентує перший етап будівництва футзальної Академії. Футзальний клуб побудував тут майданчиків зі штучним покриттям, піщаного поля та супутніх приміщень.

pasichna3110

У програмі з 11-ї години: міні-футбольний турнір, товариські матчі, відкриті тренування, пляжний волейбол, волейфут, цікаві конкурси, спортивні атракції і багато-багато цікавого. Урочисте відкриття відбудеться о 14:00, мікрорайон Пасічна, біля так званого Німецького озера (координати GPS розташування майданчиків на карті Google Maps 48.936, 24.686).

Торік терміном на п’ять років НФК «Ураган» отримав в оренду земельну ділянку для спорудження Академії, — розповідають в прес-службі клубу. Після стадії планування та підготовчих робіт в червні закипіла робота над реалізацією задуманого — було дано старт першому етапу будівництва.

Чотири місяці наполегливої роботи, очищення території, безперервний гул важкої техніки, підготовка основи під майданички, укладення штучного покриття, випробування першою негодою… Це тільки невеликий перелік того, чим повнилися робочі будні тих, хто трудився над втіленням проекту в життя. Але великий об’єм роботи не залишився непоміченим, і мікрорайон Пасічна отримав справжню окрасу — спортивні майданчики європейського зразка.

Після завершення урочистостей з 18:00 до 02:00 можна займатися спортом абсолютно безкоштовно. В неділю, 1 листопада, оренда майданчиків за півціни! Контактна особа — Роман Будункевич, телефон для довідок та запису: (095) 448 75 49.

pasichna3110afisha

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.