Спорт Фото

У Франківську відбувся Всеукраїнський турнір “Кубок Прикарпаття” з таеквон-до ІТФ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Минулих вихідних в Івано-Франківську відбувся Всеукраїнський турнір “Кубок Прикарпаття” з таеквон-до ІТФ.

IMG_2087

Змагання проходили в спортивному комплексі “Олімп” у двох видах програми – спаринг і туль на трьох доянах. Участь у Кубку взяли 250 спортсменів з восьми клубів з різних міст України: Вінниці, Немирова, Тернополя, Києва, Львова, Кам’янець-Подільського, Чернівців та Івано-Франківська.

IMG_2166

Господарів змагань представив СК “Cobra”, який у загальнокоманому заліку посів почесне 3-є місце. Франківські спортсмени вибороли 14 золотих, 30 срібних і 24 бронзових медалей.

Так, Карина Ткачук вже втретє стає переможницею у своїй ваговій категорії у спарингу на всеукраїнських змаганнях впродовж навчального року, а також стала другою у вищій категорії і третьою в тулі. Адріан Дмитрув став абсолютним чемпіоном: першим у спарингу, тулі та в другому дивізіоні, а також посів друге місце у тулі у третьому дивізіоні. Богдан Яковишин вирвав перемогу у фіналі, показавши дуже видовищний поєдинок. Влад Гимон став золотим призером Всеукраїнських змагань, хоча у Львові на чемпіонаті України він здобув “срібло”. Юрій Козак виборов золоту медаль у спарингу в своєму дивізіоні, а його брат Тарас став третім у своїй віковій категорії. Єва Дмитрув була першою, як і на чемпіонаті України серед дітей, що пройшов у Львові цього року.

За словами засновника СК “Cobra” та президента обласної федерації таеквон-до ІТФ Олександра Дмитрува, Івано-Франківська команда справилась із поставленою задачею з організації змагань.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.