Афіша Спорт

У Франківську проведуть футбольний турнір пам’яті Миколи Волосянка

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
З 26 по 28 березня в обласному центрі пройде юнацький футбольний турнір серед команд 2001 року народження. Його приурочили пам’яті Миколи Волосянка.

Захід пройде за  підтримки Івано-Франківської міської федерації футболу, міського центру «Спорт для всіх», СДЮСШОР «Прикарпаття».

Турнір відбудеться на штучному полі «Хет-трік», що позаду МЦС «Рух». Також у ці дні товариський матч зіграють ветерани ФК «Прикарпаття» та команда «Друзі Миколи Волосянка».

Довідка: Микола Волосянко –колишній гравець команд «Прикарпаття», «Динамо», СКА/ЦСКА «Борисфен»/ЦСКА, Арсенал (усі Київ), «Металург» Маріуполь, «Борисфен» Бориспіль, «Волинь» Луцьк.

Волосянко також виступав за молодіжну збірну команду України та Національну збірну. Будучи гравцем першолігового «Динамо-2», він провів єдиний матч у футболці головної команди нашої країни. Сталось це у серпні 1996 року в  товариському матчі із збірною Литви.

У складі «Прикарпаття» Микола Волосянко разом із командою дебютував  у першому незалежному чемпіонаті України з футболу в 1992 року серед команд Вищої ліги.

У складі київського «Динамо» двічі виборював звання чемпіона України та одного разу ставав  володарем Кубку України. Виходив на заміну  у двох матчах Ліги чемпіонів УЄФА між київським «Динамо» та «Барселоною» в 1997 році.

По завершення кар’єри футболіста працював тренером у кількох командах Київщини.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.