Спорт Фото

У Франківську пройшов перший матч чемпіонату України героїв АТО (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У суботу, 28 квітня, футбольна команда «Прикарпаття АТО» провела свій перший домашній матч в чемпіонаті України Героїв АТО.

Цієї суботи команда з Івано-Франкіщини «АТО-Прикарпаття» приймала в домашньому матчі ФК «Легіон-АТО» (Академія сухопутних військ). Відкритий чемпіонат відбувся на стадіоні «Рух».

Напередодні прикарпатці вже побували у Львові, де зіграли з тернопільською командою.

“Хлопці достойно представляють наше місто на Всеукраїнських змаганнях, адже в матчі проти одного з фаворитів турніру, програючи 0:2, зіграли внічию – 2:2, – повідомив міський голова Руслан Марцінків. – Для нас – вони вже переможці, адже мужньо захищають кордони України у війні проти агресора! Участь в турнірі – чудова нагода для них морально звикнути до буденного життя”.

Відкритий чемпіонат України Героїв АТО нещодавно урочисто стартував у львівських Винниках. Захід вперше проходить під егідою Федерації футболу України. У спортивному протистоянні беруть участь команди, які представляють підрозділи силових відомств та спілки ветеранів АТО.

“Дякуємо усім друзям, які підтримують та вірять в асоціацію футболу учасників АТО. Окрема вдячність вболівальникам, які щиро і голосно вболівали! Не секрет, що Легіон АТО дуже сильна команда, тому сьогоднішній рахунок за честь!” – написав у Facebook Андрій Долик, голова Асоціації футболу учасників АТО Івано-Франківської області.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.