Спорт

Тренер збірної України Петраков сказав, що готовий захищати свій дім – росіяни образились

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Представники рф вимагають від УЄФА дискваліфікувати головного тренера збірної України з футболу Олександра Петракова через заклик до санкцій проти росіян і готовність воювати за свою країну. Про це повідомляє УП з посиланням на The Guardian.

Олександр Петраков

За даними видання, росія закликає УЄФА дискваліфікувати тренера збірної України з футболу. Причина – він висловив бажання воювати з окупаційними військами Путіна.

Футбольний союз Росії звинуватив Олександра Петракова у “дискримінації росіян і нездатності зберігати політичний нейтралітет”.

Читайте: З вимкненими фарами перед ворожими мінометниками. Франківець «Стелс» про «буденну» роботу на передовій

У листі до УЄФА Петракова звинувачують у “порушенні кодексів поведінки” через заклики до заборони росіян у міжнародному спорті та висловлювання в інтерв’ю про готовність вступити до лав Збройних сил.

Я думав, якщо вони прийдуть до Києва, я візьму зброю і буду захищати своє місто. Мені 64 роки, але я вважав, що це нормально – зробити це. Думаю, я міг би вбити двох-трьох ворогів, – сказав Олександр Петраков.

Представники рф написали, що виступають “проти будь-якої дискримінації щодо країни” і “прагнуть просувати футбол в дусі миру”.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.