Світ Спорт Фото

«Тепловик» розгромив у Франківську «Арсенал-Київщина» (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У середу, 9 листопада, у матчі 18 туру чемпіонату України серед команд другої ліги івано-франківський «Тепловик» приймав білоцерківський «Арсенал-Київщина».

dsc05693

Відтепер матчі першого туру другого кола відбуватимуться в будні, а не як раніше – у вихідні. Мабуть, через це чи не вперше трибуни МЦС «Рух» зібрали найменшу кількість глядачів у сезоні.

Команди розпочали матч жваво. Перший небезпечний момент виник у воріт господарів поля. На 7-ій хвилині матчу від вірного пропущеного м’яча господарів поля врятувала поперечина.

Іванофранківці відповіли двома небезпечними моментами. В першому воротар гостей перевів м’яч на кутовий, в іншому господарям поля забракувало влучності. В обох випадках міг відзначитись кращий бомбардир Ігор Худоб’як.

По перерві франківці почали діяти агресивніше та активніше. На 68-ій хвилині Владислав Приймак відкрив рахунок у матчі, він реалізував штрафний удар.

Ще через 5 хвилин рахунок став 2:0.

dsc05719

Після двох пропущених м’ячів, гості нічого не змогли протиставити господарям поля. Мало того, пропустили ще й третього м’яча у свої ворота. М’яча на 80-ій хв забив Богдан Денега.

dsc05721

В компенсований арбітром час господарі поля забили ще одного м’яча, але гол не зарахували, оскільки асистент арбітра зафіксував положення поза грою у гравця МФК «Тепловик».

dsc05727

Перемога команди Володимира Ковалюка перервала безвиграшну серію.

Свій останній матч іванофранківці проведуть 20 листопада. В заключному матчі першої частини чемпіонату до Івано-Франківська завітає одеський «Реал-Фарма».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.