Спорт

“Прикарпаття” у меншості втримало нічию у матчі з “Чорноморцем” (ФОТО, ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У вівторок, 6 жовтня, в Івано-Франківську на стадіоні «Рух» відбувся поєдинок 5-го туру чемпіонату Першої ліги України з футболу. “Прикарпаття” приймало одеський “Чорноморець”.

“Чорноморець” виходив на поєдинок фаворитом, втім, франківська команда зуміла здивувати. Уже на третій хвилині матчу одесити провалилися в обороні та пропустили гол. Воробчак після передачі Барчука переправив м’яч у ворота “Чорноморця”, пише Репортер.

Втім, на 13-й хвилині одесити мали шанс поквитатися – після подачі з кутового прикарпатців врятувала стійка. Через дві хвилини уже міг пропустити «Чорноморець». Прикарпатці вийшли у швидку контратаку, яка завершилася ударом у стійку воріт.

Втім, не пройшло й 10 хвилин, як одесити мали ще одну нагоду забити. І знову господарів виручила стійка.

Під завісу першого тайму «Прикарпаття» пропустило. Після подачі з кутового Мартиненко завдав удару, який заблокував захисник. Проте, першим на підборі був Лиховидько, який з-за меж штрафного майданчика зумів в один дотик відправити м’яч в у ворота господарів.

Другий тайм розпочався для господарів не дуже вдало. На 53 хвилині, після подачі у штрафний майданчик одеситів, Барчук спробував пробити через себе, але влучив у голову захисникові. За що й отримав другу жовту картку та покинув поле, залишивши команду в меншості.

Тож після цього «Прикарпаття» ще більше сіло в оборону, а «Чорноморець» почав ще більше контролювати м’яч та шукати моменти.

А на 72 хвилині на стадіоні позгасали прожектори, через що матч призупинили на 15 хвилин.

Після тимчасової перерви, гра проходила у тому ж руслі – господарі відбивалися від атак одеситів, щоб зберегти рахунок. І їм це вдалося.

Тож граючи у меншості “Прикарпаття” не програє і здобуває одне очко, яке просто необхідне. Адже наразі франківці опинилися на передостанній позиції з двома очками.

Автор: Іван Муканик
Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.