Спорт

Прикарпатці привезли золоті медалі з чемпіонату Європи з таеквондо (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Представники Івано-Франківщини привезли додому медалі з чемпіонату Європи з Таеквон-до І.Т.Ф. Змагання відбувалися в місті Лідо-ді-Єзоло, Італія. Під час вручення нагород синьо-жовтий прапор там піднімали не один раз, повідомляє Репортер.

Прикарпатці медалі з чемпіонату Європи з таеквондо_1

Дуже гідно виступили на чемпіонаті вихованці філії ГО «Федерація Таеквон-до І.Т.Ф України в Івано-Франківській області».

Просто неймовірні поєдинки провела Карина Ткачук. З великим розривом у балах виграла у спортсменки з Греції. Потім перемогла естонку та вийшла у фінал з найкращим результатом у своїй групі.

Читайте: Франківський “Ураган” обіграв “Рятувальник” і вийшов до півфіналу

Цікаво, що у фіналі зустрілися дві українки й він був надзвичайно напруженим. В основному часі – нічия. А у третьому раунді Карина Ткачук виборола золота з перевагою 4:0. Таким чином вона стала дворазовою чемпіонкою Європи з Таеквон-до І.Т.Ф. у категорії юніорки 16-17 років, вага – до 46 кг.

Дзвенислава Токарева також виборола золото і стала дворазовою чемпіонкою Європи у спарингу (жінки 35-44 років, вага 51кг). Також Дзвенислава здобула бронзу у програмі туль.

Прикарпатці медалі з чемпіонату Європи з таеквондо_2

Ця поїздка на європейські змагання була дебютною поїздкою Андрія Пацагана. Він виступав у віковій категорії 11-13 років, вага – понад 60 кг. Андрій провів чудовий поєдинок, хоч і поступився латвійцю, який пізніше став першим у цій категорії.

Читайте: Восьмирічна каратистка з Прикарпаття виставила на аукціон свої медалі, щоб допомогти ЗСУ

Прикарпатці медалі з чемпіонату Європи з таеквондо_3

У загальному підсумку національна збірна України завоювала друге командне місце серед 31 країни.

Поїздка відбулася за підтримки міського голови Руслана Марцінківа, а також меценатів – Прикарпатського Торгового Дому та АТ «Івано-Франківськгаз», – каже голова філії ГО «Федерація Таеквон-до І.Т.Ф України в Івано-Франківській області» Дзвенислава Токарева. – Ми щиро дякуємо за допомогу всім причетним і – низький уклін нашим захисникам! Кожен тримає свій фронт. Слава Україні та її захисникам!

Читайте: Івано-Франківщина увійшла в десятку кращих областей України за рівнем розвитку спорту

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.