Спорт

Нові рекорди Павліва

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У п’ятницю, 7 жовтня, Назар Павлів встановив черговий рекорд. На території Івано-Франківського облавтодору богатир тягнув багатотонні вантажівки. Загалом спортсмен зробив шість спроб, під час яких тягнув кілька вантажівок та вантажний тягач із різною технікою на ньому. Першим з місця зрушився тягач з порожнім причепом-платформою вагою 23 тонни (Павлів протягнув його на 9 метрів за 47 секунд). Після цього настала черга бензовоза вагою близько 20 тонн (5,75 метри за 29 секунд). Це виявилася лише розминка.

Після цього Назар для спортивних подвигів використовував знову тягач з платформою, на яку вантажили різну автотехніку. Усе це зважували за допомогою пересувного пункту вагового та габаритного контролю.

Першими на платформу встановили «ГАЗель» та «УАЗ», загальна вага виросла до 26350 кг. Павлів протягнув його на 9,41 метри за 40,41 секунди. Незабаром на тягачі вже був автобус «ЛАЗ» (разом – 29400 кг), спортсмен зрушив і його – 9,13 метри за 39,43 секунди.

Та й це було не все. На платформу загнали масивний гусеничний асфальтоукладник. Зважування показало 38250 кг, а за технічною документацією – усі 41100 кг. Богатир зрушив тягач з місця, але такого наван­таження не витримав… трос, який раптово розірвався. Павлів не здався і вирішив замінити його, щоб тягнути тягач знову. Йому це вдалося – 8,67 метри за 49,56 секунд.

Тепер спортсмен направить усі фото- та відеоматеріали до представників Книги рекордів України, аби там зафіксували це досягнення.

Після своїх рекордних звер­шень Назар Павлів подякував головному механіку Івано-Франківського облавтодору Ігорю Ставрову, усім водіям, працівникам і керівництву за сприяння та допомогу.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.