Спорт

НФК «Ураган» розповів про грандіозні плани на сезон 2015-16 років

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У п’ятницю, 16 жовтня, івано-франківський народний футбольний клуб «Ураган» скликав брифінг. Керівництво та тренери описали стратегію розвитку НФК «Ураган» на сезон 2015-16 років.

«На цей сезон маємо грандіозні плани, — каже президент «Урагану» Олександр Бубен. — Головна команда має показати гідний результат. Питання не в тому, яке місце займе команда, а в тому, яку гру вона покаже. Впевнений, що цьогорічний «Ураган» буде на голову сильніший від команди минулого сезону».

Цього року «Ураган» збирається вибудувати повноцінну футзальну академію, яка б забезпечила розвиток спортсмена від дитячого віку аж до основної команди.

uragan_small

Новація в клубі — розвиток спортсменів для великого футболу. Юні таланти займатимуться в «Урагані», а далі пробуватимуть себе у професійних командах великого футболу аж до Прем’єр-ліги.

Крім того, в дитячо-юнацькій школі «Урагану» почала займатися група дівчаток.

«Ураган» завершує будівництво спортивних майданчиків у мікрорайоні Пасічна в Івано-Франківську. Там займатимуться вихованці клубної академії, а також всі бажаючі у вільний для цього час. Майданчики забезпечуватимуть одночасні заняття чотирьох груп спортсменів.

Одним із майданчиків буде поле для пляжного футболу. Його можна буде використовувати і для пляжного волейболу.

Попередньо відкриття спорткомплексу планують провести 31 жовтня.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.