Відео Спорт

На Франківщині провели ралі-вікенд “Трембіта гірська 2016” (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

На Франківщині відбулися традиційні гірські ралі “Трембіта гірська 2016”. У суботу, 14 травня, перший етап гірських ралі провели на Кривопільському перевалі на Верховинщині, а наступного дня, 15 травня, пелотон перемістився на Яблуницький перевал, повідомляє rally.in.ua.

Традиційний травневий етап чемпіонату України з гірських гонок на цей раз постав перед учасниками в оновленому вигляді – покриття траси, яке раніше спортсмени описували, як «асфальтно-гравійне», в нинішньому році завдяки відремонтованим дорогам  – асфальтове. А це, в свою чергу, суттєво вплинуло як на вибір гуми, так і на стиль пілотування спортсменів.

В іншому ж Прикарпатський гоночний уїк-енд залишався традиційним – це стосується і карпатської гостинності, і унікального духу товариства, що панує на гірських гонках. Звичним був і склад пелотону, що складається як з професіоналів, так і з аматорів – з тією різницею, що перші беруть участь в заліку Чемпіонату України, а другі – в заліку національного змагання, що має статус першості Івано-Франківської області.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.