Спорт Фото

“Колись у місті аптек було значно більше, ніж спортивних клубів. Нині ситуація більш-менш зрівнялася”, – Віталій Матешко

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У середу, 30 вересня, в Івано-Франківську відбувся семінар “Роль та можливості осередків фізкультурно-спортивного руху в органах місцевого самоврядування. Досвід роботи Івано-Франківської міської ради”.

gUp3fBeDOUc

Головна мета семінару – ознайомити працівників галузі спорту різних міст України з роботою комітету фізичної культури і спорту міста Івано-Франківська. На захід приїхали гості з Києва, Львова, Житомира, Луцька, Вінниці, Запоріжжя, Миколаєва, Кіровограду, Рівного, Хмельницького, Черкас, Чернівців, Чернігова, Бурштина та Яремчі.

“Колись у місті аптек було значно більше, ніж спортивних клубів. Нині ситуація більш-менш зрівнялася, – зазначив голова комітету фізичної культури і спорту Івано-Франківська, Віталій Матешко. – На сьогодні у Франківську діє понад 100 спортивних клубів”.

На брифінгу розповіли, що у нашому місті активно розвивається більше 50 видів спорту, понад 23% учнівської молоді систематично займаються різноманітними видами спорту, а професійні спортсмени завойували вже понад 160 медалей різного ґатунку на чемпіонатах Європи, світу та інших міжнародних змаганнях.

В Івано-Франківську протягом року відбувається понад 230 спортивно-масових заходів, участь в яких беруть більше 50 000 мешканців нашого міста.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.